Kettő az egyben szerkezet, amelyet csak kikapunk a dobozból, és már használhatunk is azonnal.

Nem első alkalom, hogy gyalogló- vagy sétálópadot ajánlunk a figyelmetekbe. Vannak, akik nem testedzésre használják őket, inkább rehabilitációs célra. Bármelyikről is legyen szó, az ilyen szerkezetek tökéletesen megfelelnek mindkét célcsoportnak, ha nem akarunk/tudunk kimozdulni otthonunkból. Legtöbbször ezek a termékek célirányosan készülnek, vagy egyik, vagy másik felhasználási módra, viszont az ACGAM gépe ötvözi a kettőt.

A termék mérete összecsukott állapotban 1535 x 735 x 140 milliméter, míg kinyitva 1475 x 735 x 1035 milliméteresre nő, a tömege 31,5 kilogramm. A kinézete modern, amely a futófelületből, a keretből, egy LCD kijelzőből, illetve a kihajtható kartámaszból áll.
A gép maximális terhelhetősége 110 kilogramm, a futófelület pedig 43 x 120 centiméteres. A működésről, illetve a kívántsebesség eléréséről egy 2 LE-s motor gondoskodik, amely csendesen – kevesebb, mint 60 dB – teszi a dolgát, így nem csapunk nagy zajt testedzés közben.
Az LCD kijelző a futófelület előtt, a gép vázán kapott helyet, amely többfunkciós. Képes mérni az aktív időt, de megjeleníthető rajta akár az aktuális sebesség, a megtett távolság vagy az elégetett kalória mennyisége is.

A kihajtható kartámasznak összesen három funkciója akad. Első, és legfontosabb nem más, minthogy ezzel lehet eldönteni, hogy séta- vagy futópadként szeretnénk használni az eszközt. Amennyiben le van hajtva, úgy gyaloglópadként működik, azaz a futófelület sebessége 1 – 6 km/h között változtatható. Amennyiben kihajtjuk, akkor már futópadként működtethetjük, ekkor a sebesség már elérheti a 12 km/h-t is. Ezen felül kapott egy szilikon mobiltartót a keret – mihez is kezdenénk a teló nélkül – valamint egy biztonsági kulcsot is. Így ha bármi gond van, a gép azonnal leáll, ha a kulcs nem kapcsolódik hozzá.
A csomag részét képezi továbbá egy kis távirányító is, amellyel elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a gépet, illetve a sebességet is szabályozhatjuk.

ÁltalánosMárka: ACGAM
Típus: Futópad
Modell: T02P
Szín: fekete
LeírásSebesség: 1 – 12 km/h (állítható)
Feszültség: 220 – 240 V
Teljesítmény: max. 2 LE
Terhelhetőség: 110 kg
Futófelület: 43 x 120 cm
Kijelző: LED
Méretek és tömegTermék mérete:
1475 x 735 x 1035 milliméter (kinyitva)
1535 x 735 x 140 milliméter (összecsukva)Termék tömege: 31,5 kilogramm

Csomag mérete: 1605 x 760 x 170 milliméter

Csomag tömege: 37 kilogramm

Csomag tartalma1 x ACGAM T02P gyalogló- és futópad
1 x biztonsági kulcs
szerszámok

Ami még kimaradt a bemutatásból – vagyis itt a végén említem meg, az a mozgatás. Mivel a gép nem egy pillekönnyű, ezt emelgetni nem lenne célszerű. Szerencsére kis kerekeket tettek az elejére, így elég a gépet a végén – a kartámasszal – megemelni, és eltolhatjuk az útból.
Hasznos kis szerkezet, amely nem igényel nagy helyet, és többfunkciós is. És hogy a bemutató végén további pozitívumot említsek, beszéljünk az áráról! A Geekbuyingon most az ACGAMT02P kuponnal 349,99 $-t (~113 755 Ft) kérnek érte, míg a szállítás EU raktárból ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

ACGAM T02P gyalogló- és futópad

Kuponkód: ACGAMT02P

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: