Új termék jelent meg a Banggood saját márkájánál, amely elsősorban a PC tulajdonosoknak szól, de akár TV-re vagy laptopra is köthetjük.

Aki egy kicsit is ad magára, az már nem valami gagyi hangfalon szólaltatja meg a hangokat. Ez minden téren igaz, legyen szó PC-ről, laptopról, de a TV is ide tartozik. Számítógép esetén mindenképpen kell valami eszköz, ami megszólaltatja a hangokat, míg a laptop-TV párosnál ugyan van beépített hangszóró, ám azok minősége hagy (némi) kívánnivalót maga után. Alap dolgokhoz megteszik, de már egy film esetén érezhetjük, hogy ez kevés ide. A most bemutatásra kerülő hangfal ugyan televízióra is köthető, azonban ahhoz inkább komolyabb technikát javasolnék, ezt inkább a számítógéphez – laptophoz tudom elképzelni, részben az RGB világítás miatt is.

A mérete 475 x 70 x 55 milliméter, a tömege 750 gramm. Hivatalos megnevezése BW-GS3, de ez annyira semmitmondó, hogy csak most említem meg. A formája modern, az egész ház kissé hajlított, valamint alul még díszvilágítást is kapunk – ezáltal jobb lesz ugye a hangzás is. Kialakítása eléggé minimalista lett, ami nem is nagy baj, nem kell túlcsicsázni a dolgokat. Szemből nézve a baloldalon a BlitzWolf felirat kapott helyet, míg jobb oldalon a logo található. Középen egy tekerőgomb, amellyel ugye ki- és bekapcsolhatjuk, valamint a hangerőt szabályozhatjuk. Mellette egy jack- és egy mikrofonbemenet, ha mégis inkább fülesen szeretnénk hallgatni a hangokat vagy beszélni, a váltáshoz egy külön kis gomb is jár. A hátoldal még puritánabb, ott csak két jack kimenet – a mikrofon és a hangszóró – valamint egy USB pihen. Az USB az energiaellátásért felel, míg a másik két csatlakozó a PC-hez való.

Érdekes megoldás számomra, de a hangszórók a hangfal tetején kaptak helyet – a gyártó szerint így 360o-os hangzás érhető el. A hangok megszólaltatásáért két darab, egyenként 2 hüvelykes hangszóró felel, azaz sztereó hangot hallat magából. A teljesítményük egyenként 5 W, de ezen kívül sajnos semmiféle technikai paramétert nem említenek, hogy mégis mit tudhat a rendszer – a promóanyag szerint a mély basszus és a telt hangzás adott, bár mindig ezt mondja mindenki…

GyártóBlitzWolf
ModellBW-GS3
TermékSzetereó hangfal RGB világítással
Teljesítmény2 x 5 W
Hangszóró mérete2 x 2 hüvelykes
Energiaellátás5 V (USB-n keresztül)
Csatlakozók3,5 mm-es jack (hang)
3,5 mm-es jack (mikrofon)
USB (energiaellátás)
Méret479 x 66 x 51 milliméter
Tömeg750 gramm

Mindent összegezve TV-hez biztos nem ezt venném, ahhoz egy normális soundbart, ami nem jack csatlakozós. Ellenben laptophoz, de még PC-hez simán el tudom képzelni, bár ugye azért a hangzása kérdéses. Mivel még csak előrendelhető, így tapasztalata senkinek nincs róla. A design tetszik – bár én az RGB-ért nem igazán vagyok oda, de hát ma ez jelent mindent. A hangzására kíváncsi lennék, ha a basszus adott a zenénél, simán bevállalnám, a mérete elegendő, és az ívelt kinézet is bejön. Mint már említettem, még csak előrendelhető a termék, és az első 150 vásárló most elég baráti áron juthat hozzá.  Ha sietsz, 29,99 $-t (~9 060 Ft) kell fizetni, míg a szállítás további 5,19 $-t (~1 570 Ft) kóstál. A szállításra picit még várni kell, de ha minden igaz, január 30-a előtt útnak is indul a csomag. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GS3 hangfal

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: