Néhanapján a horgunkra akad egy-egy masszázseszköz, azonban ez nem egy mindennapi darab – mármint a méretét tekintve, de azért a tudása is meggyőző.

Kinek ne fájt volna már a nyaka, a háta, vagy erőltette meg karját-lábát, akár sportolás közben. Vagy csak úgy, a la nature melyikünk ne vágyott volna egy kellemes kis masszázsra? És tartja magát a mondás, miszerint „ha nincs ló, jó a szamár is” elven, ha nincs egy masszőr – vagy bárki, aki megmasszírozna minket – kéznél, magunknak kell megoldani eme nemes feladatot is. Ekkor egy ügyes kis szerkezetet érdemes segítségül hívni, aminél az sem hátrány, ha magunkkal vihetjük bárhová. Akár az irodába, akár utazáshoz, tényleg bármelyik táskába befér, annyira kicsi.

És hogy mennyire? Konkrétan 16 x 9 x 5 centiméteres, míg a tömege is csupán 360 gramm. Az elektronikát ABS-be csomagolták, amely színét mi választhatjuk ki, szürke, piros, zöld vagy fekete lehet. A csatlakozók és gombok terén visszafogták magukat a mérnökök, egy darab USB Type-C csatlakozót helyeztek el rajtra a töltés végett, illetve egy gombbal lehet ki/bekapcsolni, vagy a masszázs erősségét állítani. Ebből összesen négyféle létezik:

1. fokozat (1200 r/min): bemelegítés (muscle arousal)

2. fokozat (1800 r/min): izomlazítás (muscle relaxation)

3. fokozat (2400 r/min): tejsav lebontás (break down lactic acid)

4. fokozat (3200r/min): mélymasszázs (deep relaxation)

Látszik, hogy – részben – azoknak is ajánlott, akik rendszeresen sportolnak, ennek az eszköznek hála bemelegíthetjük izmainkat, de az izomláz is megelőzhető vagy csökkenthető. A masszírozófejek cserélhetők, ebből is négyfélét kapunk a csomagban:

kúpos fej: ezzel a mély szöveteket, az ízületeket, a tenyeret vagy a talpat tudjuk masszírozni

lapos fej: erős masszázs élményt nyújt, mégis kényelmes a használata

u alakú fej: ez kifejezetten a nyaki gerincrész, vagy az achilles ínre alkalmazandó

gömb alakú fej: ezzel erős masszázst vehetünk igénybe

A motor másodpercenként 55 alkalommal mozgatja meg a fejet, amely 5 kg/cm-es erőt fejt ki a kívánt területre. Ezekkel az értékekkel 7,5 mm mélyen tudja az izmokat megmozgatni a bőrünk alatt, ami igen jó eredménynek számít.Amellett, hogy erős a szerkezet, csendesnek is mondható, hiszen 45 dB zajkibocsátása van – kevesebb, mint egy átlagos ventilátornak. A működéshez szükséges energiát egy 2 000 mAh-ás akkumulátorból nyeri a masszírozó, amelyet, ha naponta 10 percig használunk, akkor a legkisebb fokozaton 60 napig képes működni.

Mindent egybevetve eléggé univerzális ez a masszírozógép. Mindenkinek jól jöhet egy, nemtől és kortól függetlenül, akár sportol az ember, akár csak egy kis lazításra venné meg. A tudására nem lehet panaszunk, ahogy az árára sem. Ugyanis a Geekbuyingon most a NNNMASSGUN kuponnal mindössze 37,99 $-t (~12 350 Ft) fizetnünk érte, míg a szállításEU raktárbólingyen van, és a DPD hozza a csomagot. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Többfunkciós kézi masszírozó

Kuponkód: NNNMASSGUN

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: