Erőnlétünket akár a lakásban is fenntarthatjuk, amiben ez a futópad is a segítségünkre lehet – ha nem akarunk kimozdulni.

Nemcsak az egészségünk/fittségünk megőrzése miatt lehet hasznos egy ilyen termék. Az idősebbeknek, vagy éppen azoknak is jól jöhet, akik – bármilyen okból kifolyólag – nehezebben mozognak vagy hagyják el a lakást. A mozgás köztudottan csak pozitív hatással bír szervezetünkre, hiánya ellenben sok gondot szabadíthat ránk. Éppen ezért nézzük is, mit tudhatunk meg erről a szerkezetről.

A mérete 150 x 72 x 90 centiméter, míg összecsukva 98 x 72 x 15,5 centiméter, a tömege 33 kilogramm. Anyaga alumínium-ötvözet, színe szürke és fekete, a terhelhetősége pedig 110 kilogramm. A tárolása gyerekjáték, elvégre összehajtva kis helyet foglal el, és a tömege ellenére sem szakadunk meg, ha odébb szeretnénk rakni. Ebben nagy segítséget nyújt a végében található két kis kerék, amely csak akkor ér a földhöz/padlóhoz, ha megdöntjük a futópadot. A fogásával sem lesz gond, elvégre a kartámaszt visszahajtva azzal könnyedén húzhatjuk magunk után a futópadot. A futófelülete 120 x 44 centiméteres, amely négyrétegű, csökkenti a surlódást, kopásálló, és csúszásmentes is. Azaz nem a felülettől vágjuk magunkat hanyatt.

Mint már kiderült, kétféle módban használható a Walking Pad R1 Pro, azaz sétálhatunk rajta vagy futhatunk. Az erőt egy 1,25 LE-s motor szolgáltatja ehhez, amely szénkefe nélküli. A legkisebb sebesség 0,5 km/h lehet, míg a maximális sebesség 10 km/h-ban van maximalizálva. A módok között abban is különbség van, hogy a kartámasz fel van-e hajtva, vagy nincs. Nyitott állapotban nemcsak a futómód érhető el – és kapaszkodót nyúlt szükség esetén, de akár mobilunkat is beilleszthetjük a neki kivájt részbe. Emellett a biztonsági kulcs is itt kapott helyet, amit magunkra erősíthetünk. Így ha a gépből kijönne a kulcs, a gép azonnal megáll, elkerülve az esetleges sérüléseket. Az orránál egy kis LED panel kapott helyet, amelyen a fontosabb adatokat képes megjeleníteni számunkra, ez diszkrét (mégis jól látható) fehér színnel teszi.

A vezérlése a padnak több módon is lehetséges. Saját testünkkel – ránehezedéssel illetve mozgással – is működésre bírhatjuk, de kapunk egy kis távirányítót hozzá, mégis a legkényelmesebb a hozzá tartozó alkalmazást letölteni mobilunkra. Ekkor ugyanis nemcsak vezérelhetjük az eszközt, de részletes elemzést is kapunk a sporttevékenységről.
A védelemről sem feledkeztek meg, így a túlfeszültség elleni védelem adott, de gyerekzár is található rajta, hogy a csöppségek ne tudják elindítani.

Jelenleg még csak előrendelni lehet a Geekbuyingon, 3 nap múlva kezdik a csomagokat kiszállítani. A legkedvezőbb ár per pillanat 628,99 $ (~204 440 Ft), a szállítás EU raktárból történik, ingyen. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Walking Pad R1 Pro


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: