Előrendelhető az újgenerációs kis porszívó, amely a megszokott módon nemcsak söpör, hanem felmos – mindezt a mi segítségünk nélkül teszi meg.

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne tudnánk nektek ajánlani egy új intelligens porszívót. Ennek apropóján jöjjön a Proscenic új modellje, amely még csak előrendelhető ugyan, cserébe egész jó áron juthatunk hozzá. És nekem külön tetszik, hogy nem a sablonos fehér színű, hanem fekete.

Az egész szerkezet két részből áll, a porszívó mellé egy dokkolóállomás is tartozik – erről majd később írok bővebben. A kinézete a megszokott csészealj forma, amely 35 x 35 x 13,5 centiméter, míg a tömege 3,5 kilogramm. A kinézetéről nem mondanék sokat, hiszen egy kaptafára készülnek ezek a szerkezetek. A lényeg úgyis a tudása, amire nem igazán lehet panasz. Az LDS rendszere már a 8.0-ás verziójú, amely mentes mindenféle interferenciától, és még a fekete falakat is képes érzékelni. Ennek hála az erős fény sem zavarja össze a porszívót, és a saját maga által készített térképek pontossága egyharmadával jobb, mint korábban. A térképeknél maradva kiemelendő, hogy több térképet is képes elmenteni, így emeletes ház esetén mindig tudja, mi merre található.

A szerkezet teljesítménye 50 W, a szívóerő pedig maximum 2700 Pa. Összesen négyféle üzemmóddal rendelkezik a Proscenic M8 Pro, amelyek között akár automatikusan is képes váltani, a tisztítandó felületet érzékelve. Az akadályokat maximum 20 milliméteres magasságig képes leküzdeni, azonban víztartállyal ez már „csak” 18 milliméterre redukálódik. Ebből azonnal nyilvánvaló is lett, hogy nemcsak söpörni, de felmosni is képes. A víztartálya 300 milliliter, míg a porgyűjtő 280 milliliter kapacitású – de ez nem is igazán számít.

Ugyanis ha megtelt a portartály, akkor visszanavigál a dokkolóhoz, ahol azt önmaga képes üríteni a 4,3 literes „rendes” porzsákba. A ki/lemerültség első jelére is megjátssza ugyanezt a lépést a porszívó, de ez már annyira természetes, hogy majdnem elfelejtettem megemlíteni. Amire azért nem gyakran kerül sor – mármint takarítás közben, az akkumulátora ugyanis 5200 mAh-ás, ezzel a kapacitással azért elkóborol pár órácskát a lakásban – csendes mód esetén 256 percet is akár.

Eddig is kiderült már, hogy okos – elvégre feltérképezi a lakást, önállóan képes üríteni, és maga választja ki a megfelelő tisztítást a felülethez. Az ilyen szerkezetek esetén magától értetődik a mobillal való összeköttetés és kommunikáció, ahogy ez itt is helytálló. Emellett azért a hangutasításokat is képes teljesíteni – Alexa-val például jó kapcsolatot ápolnak.
Okos kis szerkezet, meg kell hagyni, és (szerintem) jól is áll neki a fekete szín. De a lényeg itt is az ár. Most a Geekbuying-on a PROSM8PRO kuponnal 549,99 $-t (~173 920 Ft) kell a kasszánál hagyni. A szállítás szerencsére német raktárból történik, ráadásul ingyen. Mint mondtam előrendelést vesznek fel rá, a csomagok március 16-án indulnak útnak. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Proscenic M8 Pro porszívó

Kuponkód: PROSM8PRO

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: