A külső nagyjából maradt, de belső még erősebb lett az egyik legjobb strapatelefonnál.

 ulefonarmor6e 2

Korábban mi is írtunk az Armor 6 telefonról – erről itt olvashatsz  – most pedig a gyártó kijött a feljavított verzióval. Látszólag nem sok minden változott, csak az eddig használt Helio P60-as lapkakészletet cserélték le a frissebb P70-esre, így a processzormagok (ARM Cortex-A73) már 2,1 GHz-e, míg a Mali-G72 GPU 900 GHz-en üzemel, ezek az értékek korábban 2 GHz/800 MHz-en voltak. A többi specifikáció nem változott, így maradt a MIL-STD-810G szabvány és az IP69K védelem (nagynyomású vízsugárral szembeni ellenállás), a 6,2 hüvelykes, FHD+ (1080 x 2246) panel a szenzorszigettel, a 8 megapixeles, arcazonosításra is alkalmas szelfikamera, az UV szenzor, a két hátlapi kamera (16+2 megapixel), a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, akárcsak az NFC, a B20-as hálózati támogatás, az 5000 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel és a 10 wattos Qi vezeték nélküli gyorstöltés.

 ulefonarmor6e 3

Csomaglista:

  • 1 darab okostelefon 
  • 1 darab töltő 
  • 1 darab kábel 
  • 1 darab USB type C – 3,5 mm jack átalakító 
  • 1 darab OTG kábel 
  • 1 darab védőfólia 
  • 1 darab SIM tű 
  • 1 darab felhasználói kézikönyv

Az UleFone Armor 6E a Tomtopon most 199 dolláros áron, azaz jóval olcsóbban érhető el a korábbi alapárhoz képest, tehát ~ 57.990 forintért lehet beszerezni az Android 9-cet futtató, 4 GB RAM-mal és 64 GB ROM-mal szerelt készüléket. A 10-15 napos normál, illetve a 3-7 napos gyorsított küldés egyaránt VÁM-s ÁFA-mentes, így a rendelés során csupán csak arra kell figyelnünk, hogy az EU verziót válasszuk!

A termék megvásárlásához kattins ide:

UleFone Armor 6E 

ulefonarmor6e


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: