Ahogy azt előzetesen mi is sejtettük, Európába átcímkézve érkezik a CC sorozat (is).

mia3 1

 

A Xiaomi nemrég mutatta be a CC termékvonalát, ennek a legszerényebb tajga (Mi CC9e) nemzetközi kiadása lesz a várt A3-as mobil. Nemcsak egy „átcímkézett” telefont kapunk majd, technikai téren is lesz eltérés a két telefon között.

Az egyetlenváltozás a kijelzőt érinti, mivel az eredeti készülék AMOLED panelje csupán 720 x 1560 pixel volt, addig a nyugati piacra szánt modell ennél nagyobb felbontással fog rendelkezni – valószínűleg FHD+ – természetesen a mérete marad 6,08”. Minden más változatlan, így a processzor a friss Snapdragon 665 lesz (11 nm, 8 db Kryo 260 mag, maximum 2 GHz), a memória/tárhely kombináció pedig 4/64 és 6/128 GB-os kiosztással lesznek elérhetőek. Marad a 4030 mAh-ás akkumulátor, és az előlapi 32 megapixeles szenzoron, valamint a hátlapi a 48 + 8 + 2 megapixeles kamerarendszerhez sem nyúltak a mérnökök. Természetesen az A3 már kezeli majd a B20-as sávot, de ez egy nemzetközi piacra szánt telefonnál szinte magától értetődik.

mia3 3

Szoftverezettség tekintetében az A sorozatú modelleknél megszokott vegytiszta Android One foglal helyet a belső tárolón, így mindenki a maga kedvére alakítgathatja a kinézetet. Az árakról egyelőre nem esett szó, amint tudunk valamit, frissítjük írásunkat.

Forrás: GSMArena


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: