Ki mondta, hogy a mellékhelyiségbe nem vihetünk kényelmet, hogy az ott töltött idő is kellemes(ebben) teljen, mint egy mezei toalettben?

Néhanapján szoktunk nektek bemutatni vagy ajánlani fürdőszoba kiegészítőket, amelyek vagy félig, vagy teljes egészében okosak, esetleg eltérnek a hagyományos társaiktól. Ez a termék – mint a címből is kiderült – egy WC ülőke, de nem egy sima darab. Na nem hagyományos értelemben véve okos – azért a mobilunkkal még (szerencsére?) nem kommunikál, de kényelmi funkciókban gazdagon felszerelt a szerkezet.

A mérete 518 x 470 x 140 milliméter, színe fehér, abból is a kellemesebb árnyalatú. A legtöbb, itthon is kapható toalett típussal kompatibilis, de azért vásárlás előtt érdemes ellenőrizni, hogy megfelel-e a mi csészénknek. Formája eltér a megszokottól, az ülőke nemcsak íves kialakítású, de vastagabb is. Ennek persze megvan az oka, nemsokára ki is térek rá. Emellett igencsak feltűnő, hogy a jobb oldalán egy kis kezelőpanel is helyet kapott, amely funkciógombokban igen gazdag. Ezt a szerkezetet nemcsak a víz, de az elektromos hálózatra is rá kell kötni, így tudjuk hasznát is venni.

És most lássuk, mit tud ez az ülőke, ami miatt az én érdeklődésemet is felkeltette. Elsődleges funkcióját nem ecsetelném, ez azért egyértelmű, de emellett képes megvilágítani a porcelán csészét éjszaka, így nem kell villanyt kapcsolni, ami miatt kiszökne az álom a szemünkből. Emellett beépített bidével is rendelkezik, amely csak nem annyiból áll, hogy vizet permetez a megfelelő helyre. Ehhez a szolgáltatáshoz beépítettek egy 2,3 literes víztartályt is, amely az elektronikának hála további hasznos  funkciókkal is szolgál. Szabályozhatjuk a kiáramló víz erősségét, de még annak hőfokát is, illetve a hölgyekre gondolva a vízsugár iránya szabályozható, hogy a megfelelő testrészt érje a vízpermet. A bidé részhez fertőtlenítés is tartozik, UV fénnyel tisztítja meg a fejet, eltüntetve a baktériumokat. Az ebből kiáramló víz egy szűrőn megy át, amely a szennyeződéseket és üledékeket szűri ki. De nemcsak a víz hőfoka állítható, maga az ülőke is fűthető – hogy a rajta töltött idő kényelmesebben teljen.

Leírás
MárkaSmartmi
Termékokos WC ülőke
Mérete518 x 470 x 140 milliméter
Színefehér
Funkciókéjjeli fény
fűthető ülőke
bidé
Bidé tulajdonságaiállítható vízsugár
állítható vízerősség
állítható vízhőmérséklet
külön program hölgyeknek

Mint látható, tényleg nem egy szokványos – minden mellékhelyiségben megtalálható eszközről van szó. Ezen funkciók nemcsak a kényelmünket szolgálják, hanem a személyes higiéniára és az egészségünkre is figyel, ami tényleg 21. századivá teszik ezt a WC ülőkét.

A Smartmi okos WC ülőke most a Tomtopnál egész jó áron kapható – mármint az eredeti árához képest. Mindössze 189,99 $-t (~55 750 Ft) kérnek érte, a szállítás szerencsére ingyenes, ráadásul német raktárból jön a csomag, mindössze 3-5 munkanap alatt. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Smartmi okos WC ülőke

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: