A Xiaomi hamarosan érkező UI egyik nagy dobása a „Szuper Háttér” lesz, azonban elvileg nem mindenki kaphatja meg.

Magát a rendszert nem mutatnám be, hanem annak egyik legjobban várt funkciójával foglalkoznék. Nagy izgalommal vártam én is a bemutatót, elvégre hosszú évek óta használom a Xiaomi telefonját, ki tudja hány verziófrissítéssel a hátam mögött. A MIUI 12-t sok készülék fogja megkapni, ám az új animált képernyőzárat és hátteret már jóval kevesebb mobil. Pontosan csak a Mi 10, Mi 10 Pro, POCO F2 Pro, Mi 10 Lite, Mi 9, Mi 9T Pro, Redmi K20 Pro, Mi 8, Mi 8 Pro és a Mi MIX. Elsőre jómagam is elkeseredtem, Mi 9T tulajként reménykedtem, hogy én is a támogatott júzerek között leszek, de ez nem jött össze.

Szerencsére az egyik XDA-s fejlesztő, linuxct sikeresen portolta a programot, amely immár képes minden Androidos mobilon futni, amelyik minimum Android 8.1 (Oreo) rendszerrel fut.

Előfordulhat, hogy egyes eszközök nem jelenítik meg az újonnan telepített háttérképeket, ebben az esetben telepíteni kell a Google Háttérképek programot, és azon keresztül alkalmazni a választott háttérképet. Jelenleg a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

  • Három háttérkép, a Föld téma esetében, ezek az “Alapértelmezett”, “Erdő” és “Gleccser”
  • Három háttérkép, “Alapértelmezett”, “Hale Crater Central Mountains” (exkluzív tartalom) És “Evergreen Garden” (exkluzív tartalom) elnevezésű készletek

Ezek a lehetőségek három különböző változatban is elérhetők:

  • Alapértelmezett: ugyanúgy viselkedik, mint ahogyan a Xiaomi ezeket a háttérképeket tervezte, követve a rendszer sötét témáját és az órát, hogy ennek megfelelően sötétté váljon.
  • Mindig világos/világos változat: ezt úgy módosítottak, hogy ezek a háttérképek világosak maradjanak, függetlenül a napszakról vagy a rendszer sötét módjától függetlenül
  • Mindig sötét verzió: ezt úgy módosítottak, hogy ezek a háttérképek sötétek maradjanak, függetlenül attól, hogy a napszakban vagy a rendszer sötét témája aktuális-e
  • Letölteni a következő linkről lehet őket:

Super Earth

Super Mars

facebook button final

A Super Wallpaper által okozott hibákért, illetve az esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk, mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki, és telepítse ezeket!

Forrás: XDA-Developers


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: