A felfrissített belépőszintű modellek tudása sokak számára elég lehet.

UmidigiA3s 001

Az Umidigi A3_ duó kétféle variánsának érkezéséről már korábban írt adtunk, akkor arról lemaradt, itt tudja pótolni: link. Mindkét modell három igen erős fegyverrel, ezek a friss, vegytiszta Android 10; a 3 slotos SIM-tálca kialakítás (a két darab SIM mellé egy microSD is elfér); illetve a durán alacsony ár. Mindkét telefon kijelzőjét 2.5D üvegborítás védi, a panel IPS, felbontás tekintetében pedig meg kell elégednünk a 720p-vel, de 5,7 hüvelykes képátlón ez nem akkora érvégás. Mindkét variánsban nyolcmagos egység dolgozik, a kisebben 2 GB, míg a nagyobbikban 3 GB RAM fogható munkára a szokásos körítés mellett: GPS (A-GPS, GLONASS), kétsávos WiFi, Bluetooth 5.0. A további technikai részleteket megtaláljátok korábbi írásunkban, most lássuk az árakat!

UmidigiA3s 02

Az árakkal kapcsolatban a két fontos dolog van. Az egyik, hogy jelenleg az előrendeléses akciók zajlanak, a termékek szállítása január 20-án indul, ami gyakorlatilag már csak 1 hét. A másik, hogy az előrendeléses akció a szokásos menetrenddel zajlik, tehát a legelső megrendelők (jelen esetben az első 300) kapják meg a legalacsonyabb összegkért a készülékeket, utána az árcédula sávos darabszámokkal növekszik, ezért a kivárás jelen esetben nem a legjobb taktika. A Banggood mindkét produktuma mellé 4,65 dollárért biztosíja a VÁM- és ÁFA-mentes EU Priority Line küldési módot, rendelésnél ezt kell választani!

UmidigiA3s 04

Aki nem rajong a szenzorszigetért, annak bizonyára az Umidigi A3S-ért fog dobbanni a szíve, mely ezúttal nem lesz drága szerelem, ugyanis az értékesítés még a legolcsóbb ársávnál tart, melynek értelmében 69,99 dollárért (~ 20.990 forint) lehet a miénk.

Vásárlás az alábbi linken:

UMIDIGI A3S 5,7″ 2 GB RAM 16 GB ROM – EU Version

facebook button final

Aki barátként tekint a noccsra, annak érdemes megfontolnia az Umidigi A3X-et, mely mindössze 10 dollárral kerül többe, azaz az előértékesítés ezen szakaszában 79,99 dollár (~ 23.990 forint). Valljuk be, itthon nem sok mindent kapnánk ennyi pénzért, ha új telefonban gondolkodunk.

Vásárlás az alábbi linken:

UMIDIGI A3X 5,7″ 3 GB RAM 16 GB ROM – EU Version

facebook button final

A két Umidigi telefon mindazok számára ajánlható, akik friss, Android 10 rendszert szeretnének mindenféle sallang nélkül, használható hardverrel, de minimális anyagi ráfordítással. A gyártó két új belépőszintű ajánlata erre szállítja nekünk a megoldást!


 

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: