Éppen a minap írtunk róla – amelyről itt olvashatsz – hogy a Pocophone kiválik a Xiaomi alól, és önálló brand lett.

PocoF2 01

Abban a hírben említettük meg, hogy a márka egyetlen telefonjának időszerű lenne utódot kapni, elvégre másfél éves. Nos, nem is kellett sokat várni, állítólag az alább látható képen az érkező Poco F2 Lite szerepel. Természetesen a kép valódisága megkérdőjelezhető, de reményre ad okot, hogy hamarosan bemutatásra szánt mobil köszön vissza ránk.

PocoF2 02

A (nem túl jó minőségű) képek alapján az előlapi kamera egy vízcsepp alakú notch-ban kap helyet, és ma már vastagnak mondható káva öleli körbe a kijelzőt. A meghajtásért a Snapdragon 765 felel, ami mellé 6 GB RAM-ot pakoltak. Az akkumulátor mérete tekintélyes lett, kereken 5000 mAh. A szivárogtató azt is elárulta, hogy a telefon nagy felbontású kamerával van felszerelve – ami manapság a minimum 48 megapixeles érzékelő jelenlétére utal. Az operációs rendszer alapját az Android 10 adja, amit a Poco Launcher varázsol egyedivé.

PocoF2 03

A képek, és a némi információ mellé azt is elárulták, hogy idén három okostelefonnal fog a Pocophone előrukkolni. Amennyiben ez tényleg a Poco F2 Lite, abból sejthető, hogy lesz egy sima F2-es verzió is. A múlt héten a Geekbench adatbázisában egy Poco X2 nevű telefon is felbukkant, amelyről azt gondolják, hogy ez a Redmi K30 indiai változata lehet – bár továbbra sem tudni semmi biztosat. Végére maradt az ár, amiről azt pletykálják, hogy ez a modell olcsóbb lesz a Poco F1-től is, amely (2018-ban) 20 999 rúpia (~89 000 Ft) volt. Kíváncsian várjuk a további infókat a telefonról.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: