Januárban adtunk hírt róla, hogy az okosóra előrendelhető a Banggood weboldalán – de ez ugye a belpiacra szánt verziója volt.

Akkor elég alaposan kiveséztük kívül-belül a szerkezetet – azt a hírt itt tudod elolvasni. Ugyan hivatalos megerősítés nincs a nemzetközi forgalmazásról, azonban a Mi Watch app árulkodik az új jövevényről. Erről azt gyanítják, hogy a Color nemzetközi kiadását takarhatja, a programban ugyanis a Mi Watch Revolve nevű eszköz nagyon hasonlít erre.

A Color/Revolve nem mellesleg a GTR órára hajaz, nem is kicsit. Az AMOLED kijelző 1,39”-es, 454 x 454 pixel felbontású, míg az akkumulátora 420 mAh-ás, amellyel 14 napig elvan a szerkezet. Ugyanúgy firmware-t futtat az eszköz, és kapunk pulzus szenzort, gyorsulásmérőt fényérzékelőt, barométert, iránytűt, és giroszenzort is. Emellett megtalálható a GPS és az NFC is – mindkettőért hatalmas piros pont jár – míg a telefonunkkal Bluetooth 5.0-án kommunikál. Kínában – a hazai verzió – 202 $ (~62 800 Ft) környékén mozogna, ha a hír végén nem ajánlanék rá kupont. Ennek fényében a globális piacra szánt verzió ennél drágábban kezdhet – reméljük hamarosan megérkezik.

A figyelmesebbeknek feltűnhetett, hogy az appból származó képen még egy eszköz szerepel, amely (jelenleg) nem is létezik. Ez pedig a Mi Smart Band 4C, amelyről tudni vélik, hogy a Redmi Band nemzetközi kiadását takarja.

Amennyiben szeretnéd megvenni a Xiaomi Watch Color-t, azt is megteheted, a Banggood weboldalán keresztül. Ha a fentebb említett 202,01 $-t sokallod érte, használd a bgwp kuponkódot, így máris 181,81 $-ra (~56 300 Ft) csökken az ára, szállítás pedig – Eu Priority Line-nal – 5,84 $-ba (~1 810 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Mi Watch Color

KUPONKÓD: bgwp

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: