Ezzel a fülessel minden létező eszközön megszólaltathatjuk a hangokat, és tele van ötletes megoldásokkal.

Aki otthonra keres magának fejhallgatót, az biztos, hogy nem in-ear kialakításút fog választani magának, hanem egy komolyabb hangzással bíró, hagyományos fejhallgatót. Ha játékhoz is használja az ember, akkor pedig még fontosabb a kényelem. Nos, a Tronsmart Sono – elnézve a dolgokat – minden feladathoz megfelelő, és ami a legjobb, részben moduláris is.

A mérete 186 x 138 x 92 milliméter, míg a tömege 301 ± 5 gramm. A pánt vastag és párnázott, így nem nyomja a fejet, hosszabb időn át is kényelmesen viselhető. Ilyen típusoknál már a méret nem jelent problémát – mármint a driver tekintetében – így ide egy igen szép, méretes példány került beépítésre. Pontosan 50 milliméteres, a frekvenciatartománya 50 – 20 000 Hz között mozog, az érzékenysége pedig 101dB ± 3dB. A kábel hossza 2 méter, amelyen lehetőségünk van a hangerőt állítani, illetve a mikrofont némítani. Eddig nem esett szó a mikrofonról, csak a fejhallgatóról, mivel a mikrofon csak egy opcionális kiegészítője. A bal fejhallgatóhoz lehet csatlakoztatni, de ha nincs rá szükség, simán kihúzható, hogy ne zavarjon minket. Ez jópofa megoldás, ha kell, ott van, ha nem, simán levesszük.

A másik ilyen ötletes megoldás pedig nem más, mint egy Y adapter a füleshez, ezáltal szinte minden eszközzel kompatibilis lehet. A PC hangkártyáján ugyanis külön van a hangszóró- és a mikrofon bemenet, míg például a mobilon ez egy kombinált csatlakozóval van megoldva. Ugyan nem egy nagy összeg egy ilyen kábel, de ha szükséges, akkor külön macera beszerezni, a gyártó megkímél minket egy fölösleges körtől.

LeírásMárka: Tronsmart

Modell: Sono

Típus: gamer fülhallgató

LeírásFrekvencia: 50 Hz – 20 000 Hz

Driver: 50 mm (dinamikus)

Impedancia: 32Ohms ± 15%

Bemenet: 40 mW

Érzékenység: 101 dB ± 3 dB

Csatlakozó: 3,5 mm vagy Y-adapter kábel PC-mikrofonhoz

Mikrofon érzékenység: 42 ± 3dB

Kábelhossz: 2 méter

Méretek és tömegMérete: 186 x 138 x 92 mm
Tömeg: 301 ± 5 g
Csomag tartalma1 x Tronsmart Sono Gamer Headset

1 x Y-adapter

1 x felhasználói kézikönyv

1 x jótállási jegy

A Tronsmart Sono-t a gyártó kifejezetten a játékosoknak szánja, de az ára miatt bárkinek megérheti, akinek egy fülhallgató – headsetre lenne szüksége, és a tiszta, mély basszust is kedveli. Jómagam is szívesen szert tennék egy ilyenre, persze csak azért, hogy beszámoljak nektek a tapasztalatokról J . Ha felkeltette a figyelmedet a Sono, akkor most érdemes rá lecsapni a Geekbuyingon. Az ára nem lenne vészes, mindössze 28,99 $-t kérnek érte, de ha a 4DSYUVXH kupont használjátok, akkor egyből lemegy 22,99 $-ra (~7 335 Ft). A szállítás pedig – német raktárból – 2,67 $-ba (~850 Ft) kerül, és 2-7 munkanap alatt a kezünk között is lehet. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart Sono

Kuponkód: 4DSYUVXH

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: