Merax X-Bike: A szobabiciklikről mindenkinek ugyanaz az elcsépelt forma jut eszébe, pedig azért itt is akadnak designosabb termékek.

A Merax is gyárt olyan szobakerékpárt, amelyik – szerintem – jól is néz ki, a formája pedig merőben eltér a tucattermékek közül. Kialakítása ergonomikus, az ülés például háttámlával rendelkezik – no nem azért, hogy egy fotel kényelmét élvezzük. Ugyanis a fitnesz eszközt fekvő kerékpárként is használhatjuk, de a felsőtestünket is erősíthetjük a géppel, ami azért szokatlan egy ilyen eszköztől.

De lássuk először a paramétereket! A szerkezet maga 23 x 50 x 138 centiméter, míg a tömege 19 kilogramm. A terhelhetősége elég jó, maximum 120 kilogrammos ember használhatja. Az X-Bike-nál a lendkerék elöl található, így értelemszerűen a pedálok is itt helyezkednek el, ellentétben a „hagyományos” kialakításúakkal szemben. Amennyiben éppen nem használjuk, össze is lehet csukni, így kevesebb helyet foglal a gép. Ekkor 40,5 x 22 x 137 centiméteresre zsugorodik a méret, így befér a szekrény mellé, vagy az ágy alá is. A lendkerék 2,5 kilogrammos a kerékpárban, a nehézségi fokozatok pedig 10 fokozatban állíthatóak, így mindenki megtalálja a neki megfelelő nehézséget – kivéve az élsportolókat.

A kormányon egy LCD kijelző is helyet kapott, amely segítségével a legfontosabb adatokat képesek vagyunk nyomon követni. Itt látjuk az aktuális sebességünket, az edzés kezdete óta eltelt időt, a megtett távot, az elégetett kalóriát, de még a pulzusunkat is képes mérni. Ehhez a kormányra szerelt két érzékelő szolgáltatja az adatokat, így ha túlságosan megerőltetjük magunkat, tudunk a tempón visszább venni.

ÁltalánosMárka: Merax

Típus : X-Bike szobakerékpár

Szín: fekete/ piros- fehér (opcionális)

Specifikáció
Ellenállási szintek: 10
Lendkerék: max. 2,5 kg
Maximális terhelhetőség: 120 kg
Tömeg és méretTermék mérete: 23 x 50 x 138 cm

Termék tömege: 19 kg

Csomag mérete: 117,5 x 38,5 x 21 cm

Csomag tömege: 21 kg

Csomag tartalma1 x Merax X-Bike

1 x felhasználói kézikönyv

Nagyjából ennyi a gép bemutatása, egy szobakerékpártól többet ne is várjunk el! Ezekben a változékony időkben egy ilyen fitneszgép jól jöhet bárkinek, akinek hiányozna a testmozgás. Az árára sem lehet panaszunk, viszont a szállítás kiválasztásánál figyelni kell, nem mindenhonnan hozzák el kis hazánkba. A Merax X-Bike most akciósan vásárolható meg a Geekbuying oldalán, 229,99 $-t (~69 500 Ft) kérnek érte, a szállítás viszont ingyenes. Ami még vonzóvá teszi, hogy német raktárból érkezik, így nem kell sem VÁM-ot sem ÁFA-t fizetni, a csomag pedig 3-10 munkanapon belül meg is érkezik. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Merax X-Bike


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!
facebook button final

Vásárlási segédlet: