A TomTopról mindent beszerezhetünk, amire szükség van egy boldog és stílusos karácsonyhoz!

Ugyan még bő egy hónap hátra van az év legnagyobb ünnepéig, azért a rutinosabbak már ilyenkor elkezdenek előkészülni a várva várt eseményre, hogy az utolsó 1-2 hét ne egy eszetlen rohanás legyen, ami aztán a hangulatra is rányomja a bélyegét. Ha már volt saját karácsonyunk, valószínűleg rendelkezünk néhány ünnepi kiegészítővel, azonban ezek közé nem árt évről-évre egy-egy új darab, aki pedig szinte a nulláról indul, annak különösen érdemes végigböngészni eme cikkünk csecsebecséit.

Az írásban szerepelő termékekkel kapcsolatban fontosnak tartjuk elmondani, hogy mindegyiket egytől-egyig beszereztük, tehát saját fotókkal, saját véleménnyel tudunk szolgálni velük kapcsolatban. Magyarán mondva nem kell a kínai termékfotókra hagyatkoznotok, amiken néha bizony az adott portéka jobban csillog, mint a valóságban. Ez a kis karácsonyi válogatás a Tomtopról érkezett, gyakorlatilag a rendeléstől számított 2 héten belül, így ha valami megtetszett és nem tétlenkedsz, akkor még jó eséllyel bőven befut a fadíszítésig még akkor is, ha nem EU raktárban van az adott cucc. Lássunk is hozzá!

Christmas Mask for Kids Christmas Printed Face Masks

Bár tavaly ilyenkor erre még a rémálmainkban sem gondoltunk volna, sajnos az idei karácsony velejárója a maszkhasználat, mely számos helyen már az utcán is kötelező. Ha már így alakult is kénytelenek vagyunk hordani ezt a védőeszközt magunk és embertársaink védelmének érdekében, próbáljunk egy kis poént és egyben karácsonyi feelinget csempészni a kötelezettségbe, és hordjunk ünnepi témájú maszkot!

Ez az egyszerű szövet maszk 20 × 13 cm-es, tömege 11 gramm. Azt nem állítjuk, hogy észrevétlen a viselete, de nem fogja az állunkat a föld felé húzni. Összesen 32-féle mintával érhető el, melyből mi a 27-es számú hóember-grafikájút választottuk, a feleségem holnaptól már ebben rója az utcákat (amíg kimegy a boltba), közben remélhetőleg mosolyra fakasztva pár embertársat.

A karácsonyi maszkért 6,19 dollárt kell kicsengetni, a szállítása ingyenes, a termék a rendelést követő 72 órán belül feladásra kerül. A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

Christmas Mask for Kids Christmas Printed Face Masks

LED Luminous Mask Christmas Light Up Masks

Az előbbi maszk még csak a bemelegítés volt, most kezd beindulni a móka. Az igazán kemények (ez leszek én) nem elégednek megy egy átlagos karácsonyi maszkkal, hiszen az ünnep a fényekről is szól, legyen hát fényes a maszk is! Teljesen beteg, de imádom!

Kínai barátaink egy 200 mAh-s akkumulátort helyeztek el az anyagban (ami egyébként piros, fekete, vagy fehér színű lehet), amit egy micro USB kábellel lehet feltölteni (ez is része a csomagnak). 2 órás töltési időt követően 4 órán keresztül képes világítani, mindezt 7-féle színnel és 4-féle módban használva. A maszk mérete 20×13 cm, szűrőbetétes kialakítású, egy darab betét tartozékként jár a csomagban.

A világítós maszk ára 14,99 dollár, a szállítása ingyenes, a termék a rendelést követő 72 órán belül feladásra kerül. A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

LED Luminous Mask Christmas Light Up Masks

 

Christmas Wine Bottle Cover

A karácsony természetesen nem csak az ajándékokról, hanem az ünnepi evés-ivásról is szól, így jó bor vagy pezsgő nem hiányozhat az asztalról, ha pedig már ott van, miért ne lehetne kicsit exkluzívabban tálalva? Például egy karácsonyi borosüveg-huzattal!

A hangulatos, kötött anyagból készült kis ruha háromféle színnel és mintával érhető el, mi az egyes jelzéssel ellátott változatot rendeltük be, ami a klasszikus mikulásos színeket vonultatja fel egy télapó-fej díszítéssel. Tökéletesen passzol egy hagyományos borosüvegre, de hogy ilyen ruhája másnak nem lesz rajta, abban biztosak lehetünk!

Ára 6,49 dollár, a szállítása ingyenes, a termék a rendelést követő 72 órán belül feladásra kerül. A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

Christmas Wine Bottle Cover

Christmas Candy Stocking Cut Pattern Reusable Tote Bags Gift

Ez a cseppet sem rövid termékmegnevezés valójában egy karácsonyi ajándékzoknit takar. A flanelből készült kis tároló méretei 44 × 22 × 26 cm, így azért fér bele „jóság” bőven. A külső egy végtelenül cuki unikornist formál, kétféle színnel, mi a fehér változat mellett tettük le a voksunkat. Van ám azért itt is extra, mert azon túl, hogy az ajándékzokni aranyos, — a karácsonyi hangulatot elősegítendő – világít is, amihez két darab AA elemre van szüksége.

Annyi bizonyos, ha ezt meglátja a Mikulás, garantáltan nem fogja üresen hagyni, de akár ajándéknak sem utolsó, hiszen a legtöbb kisgyermek el fog olvadni a látványától. Ára 9,89 dollár, a szállítása a rendelést követő 1 napon belül megtörténik.

A megrendeléshez kattints az alábbi linkre:

Christmas Candy Stocking Cut Pattern Reusable Tote Bags Gift

Christmas Hanging Light Indoor Outdoor Festival Party Window Wall Decoration Waterproof Led Lamp

Világító ablakdísz: így tudnám egyszerűen magyarra fordítani az alábbi terméket. Abból viszont a prémium kategória, nem az 500 forintos gagyi műanyag a piacról. A 160 mm átmérőjű kör belső tartalma 8-féle lehet, mi a rénszarvast formázót rendeltük meg, de a többi is igazán szép formavilággal rendelkezik. A működtetéshez 3 darab AAA elem szükséges, melyek segítségével a beépített LED-ek folyamatos, meleg fehér fénnyel világítanak. Különlegessége, hogy a kör belseje átlátszó, így a világító rénszarvas olyan, mintha a levegőben lebegne.

A rögzítésre használatos felső rész egyben a vezérlőegység is, ide kell helyezni az elemeket, a kis a kapcsoló elhúzásával pedig bekapcsolható a világítás. Fontos megemlíteni, hogy az ablakdísz IP44 tanúsítvánnyal rendelkezik, így ha direktben nem éri az eső, kültérben is használható, mert a párának ellenáll.

Az viszont apró csalódás volt, hogy a rögzítő rész hátoldalára nem tapadókorongot, hanem kétoldalú ragasztót helyeztek, így levétel után vagy le kell súrolni az ablakot, vagy egy tapadókorongot kell ragasztani rá, és akkor bármikor levehető; ugyanakkor a rögzítő tetején kialakított kis karikába egy általunk elhelyezett szalaggal is felköthetjük a kívánt helyre díszünket. Ára 15,83 dollár, a szállítás ingyenes. Vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Christmas Hanging Light Indoor Outdoor Festival Party Window Wall Decoration Waterproof Led Lamp

Christmas LED String Lights Battery Operated 6.6ft 20 LED Warm White Light

Egy csillogós, szép fényfüzér a minimuma a karácsonyi dekorációnak, ám a legtöbben megállnak ott, hogy néhány LED rá van forrasztva a vezetékre (kétségtelen, abból is vannak elég szépek). Ez a füzér annyival tud többet, hogy a 20 darab melegfehér LED mellett különféle karácsonyi díszeket is elhelyeztek rajta, így kettő az egyben dekoráció!

Mi az 1-es számú variációt rendeltük be, amin arany színű hópelyhek és csillagok vannak néhány csörgő társaságában. A füzér végén egy átlátszó műanyag doboz van, ebben kell elhelyezni a három darab AA elemet, illetve a bekapcsológombot is ezen találjuk. A termék 2 méter hosszú, így ablakdísznek vagy karácsonyfa-dísznek is tökéletesen használható. Az ára sem egy Porsche ára, 8,59 dollár, a rendeléstől számítva 1 napon belül útnak is indul, szállítási költség pedig nem terheli.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Christmas LED String Lights Battery Operated 6.6ft 20 LED Warm White Light

Solar Wind Chime Lamp 6 Colors Changing LED Snowman/Snowflake/Star

Napelemes, 6 színben világító, lógó füzér a következő csecsebecsénk, melyen hóember, csillag vagy hópehely lehet a felfűzött alany. Mi a hópelyhes verzió mellett tettük le a voksunkat. A felső kupola ad otthon a nappanelnek és a beépített akkumulátornak, ami 600 mAh-s. Ha szerencsénk van és a használat helyén van elég fény, az majd minden nap feltölti nekünk a telepet. Teljes feltöltés esetén erről 8 órán át képes üzemelni, tehát egy szűk éjszakát gond nélkül kibír.

A kupolára kötött madzag végén egy kampó található, így nem lesz probléma a rögzítés. Az akasztóval együtt a termék teljes hossza 72 cm, a hat darab lógó változó hosszúságú, a leghosszabb példány 50 cm-re lóg le, a hópelyhek pedig 8,8 cm-esek. Világítani 6-féle színben tud, minden pehely másmilyen színben szórja a fényt. Ára 17,38 dollár, szállítása 1 napon belül megkezdődik, összeget tekintve pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Solar Wind Chime Lamp 6 Colors Changing LED Snowman/Snowflake/Star

Christmas Snowman Lamp String IP44 Warm White Light 8 Lighitng Modes 1.2M10LED/2.5M20LED/5M40LED/10M80LED

Világító füzérből sosem elég – tartja az ősi magyar mondás. Pláne, ha hóemberes, mert az azért nem átlagos. Ez a modell négyféle méretben és LED-mennyiséggel érhető el, ez végülis kiderült a nevéből is. Mi az 1-es verziót tettük be a kosárba, ez a legrövidebb, 1,2 métert és 10 darab világító hóember-gömböt tartalmazó változat. Bekapcsolt állapotban melegfehér fénnyel világít, de ez 8-féle vezérlési móddal képes megtenni, melyek között találunk gyors- és lassú villogást és konstans módot is.

Az IP44 szabványt teljesíti, így akár kültérben is elhelyezhető, ahol nem éri közvetlenül az eső – a párának és minimális cseppvíznek ellenáll. A végén található kontrollerdobozba kell helyezni a három darab AAA elemet. A 7 lumenes fényerő diszkrét, visszafogott hangulatvilágítást szolgáltat, és mivel az egyes gömbök fogyasztása mindössze 0,06 watt, az elemek sokáig bírják. A legrövidebb változat ára 16,33 dollár, a szállítás ingyenes és 1 nap alatt megkezdődik.

Vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Christmas Snowman Lamp String IP44 Warm White Light 8 Lighitng Modes 1.2M10LED/2.5M20LED/5M40LED/10M80LED

 

Christmas Party LED Curtain String Lights Decoration 3D Visual Effect USB Powered

Az alábbi füzér valóban egy különleges darab, mivel nemcsak maga a kábel-rész világít, hanem az azon lógó táblácskák is (felülről vannak melegfehér LED-ek megvilágítva), amik különféle nagyon szép karácsonyi rajzokat tartalmaznak. A füzér vízszintesen 1,5 méter széles, a táblák pedig 70 cm hosszan lógnak le róla, így egy komolyabb méretű ablakot is teljesen megtölt ünnepi dekorációval.

Mi a 2-es számú variációt találtuk a legjobbnak, ez egyszerű melegfehér fénnyel világít minden részén, de aki színeset szeretne, olyat is választhat. A kábel végén egy USB csatlakozó van, de aki konnektorba dugná, annak csak rá kell tennie egy töltőfejet, és máris meg van oldva a dolog.

Az átlátszó műanyag lapokba mart karácsonyi grafikák sötétben tényleg nagyon jól mutatnak, érdemes ezt a díszt a leginkább szem előtt lévő ablakra helyezni. Ára ennek megfelelően kicsit magasabb, 21,99 dollár, szállítása viszont ingyenes és 1 napon belül útnak is indul.

Vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Christmas Party LED Curtain String Lights Decoration 3D Visual Effect USB Powered

Outdoor Moving Led Light Projector Landscape Lamp Christmas Decoration

Karácsonyi dekorációs bemutatónk utolsó darabja az egyik személyes kedvencem, hiszen hiába most próbáltuk ki november végén, azonnal karácsonyi hangulatom támadt tőle a sötétben a hulló, repdeső hópelyheket nézve.

Ez a vetítő a legegyszerűbb a tekintetben, hogy csak egyféle mintát tud vetíteni, de szerintem ennél jobb nem is kell, ha a mennyezetre vagy a ház falára a mostanában (elmúlt években) oly ritka hóesést akarunk varázsolni. Ez a kis mini vetítő bárhol megbújik, akár mennyezetre is rögzíthető. Eső ellen védett, így kültérben is használható – mint említettem, mi a ház falára tervezünk vele lőni. A vetítési távolság 3 és 8 méter között alakul, nyilván közelre kisebbek, de élesebbek a pelyhek, a távolság növelésével pedig nőnek, de némileg veszítünk az élességből. A megszórt terület így körülbelül 5-15 m2 között alakul.

A tápellátása konnektorral megoldott, így beltérben igen könnyen megoldható, a kertben pedig, ha kéznél van egy hosszabbító, máris mehet a hóvihar! Ára szinte nevetséges, mindössze 11,99 dollár, véleményünk szerint ennyiért kötelező kellék, ami tényleg sokat tud dobni az ünnepi hangulaton, főleg akkor, ha az időjárás nem akarja tudomásul venni, hogy karácsony van. Szállítása ingyenes, a feladása egy munkanapon belül megtörténik.

Vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Outdoor Moving Led Light Projector Landscape Lamp Christmas Decoration

Karácsonyi válogatásunk végére értünk, reméljük mindenki talált benne olyat, ami megfogta, vagy épp pont ilyet keresett. Szállítást tekintve bízhatunk a TomTopban, egyrészt már eleve nagy pirospontot érdemel, hogy a cikkben szereplő összes termék szállítása ingyenes, másrészt a szállítási idő tekintetében is jól dolgoznak, hiszen az összes kiegészítő 2 héten belül megérkezett, így ha valaki gyorsan cselekszik, jó eséllyel még az idei karácsonyra is fel tudja használni a megrendelt díszt vagy kiegészítőt. Ha a bemutatóban szereplő valamelyik termékkel kapcsolatban további kérdés merül fel, írjatok bátran, és megválaszoljuk! Békés, türelmes ünnepi készülődést kívánunk mindenkinek!

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: