A BW-CLT1 nevezetű LED lámpa jól illeszkedik bármelyik lakásba, és a kényelmi funkcióknak hála sokrétű felhasználást tesz lehetővé.

Manapság ha a lakásban cseréljük a fényforrást – legyen az égő vagy lámpa – már nem is gondolkozunk, milyen típusú kerüljön beépítésre, annyira adja magát a LED. Nem sorolnám az előnyeit, ezekkel mindenki tisztában van, és az áruk sem vág földhöz senkit. Ráadásul ha egy ilyen eszköz még okos is, akkor nem is kérdés, hogy több ok miatt is megéri beszerezni őket – márpedig erre a lámpára minden állítás igaz.

Az átmérője 300, míg a magassága 32 milliméter, anyagát tekintve alumínium és műanyag a test, míg a búra akril. A belsejében 78 darab SMD 2835-ös LED, valamint 42 darab 5050-es LED sorakozik. Ennek hála megvalósítható, hogy a fő fény fehér legyen, míg az atmoszférikus megvilágítás bármilyen színben pompázzon. A világítótest teljesítménye 32 W, a fényerő maximum 2200 lumen lehet, míg a színhőmérséklete a lámpának 2700 és 6500 K között szabályozható, amely mellé az RGB színskála is felsorakozhat. Az összes, előbb felsorolt  funkció appból is elérhető, a lámpa támogatja a BlitzWolf, a Tuya és a SmartLife rendszereket. Akinek még ez sem lenne elég, annak ajánlom figyelmébe a hangvezérlést, itt az Amazon vagy a Google Home asszisztense teljesíti minden parancsunkat.

A kényelmi funkciók sora itt nem is ér véget szerencsére. Mobilról természetesen nemcsak a színhőmérséklet – fényerő – szín szabályozható, hanem a ki- és bekapcsolás is, de az időzítés is adott. Beállítható, hogy este mikor kapcsoljon le, vagy éppen reggel a lámpa is „ébresszen” minket, fokozatosan árassza el fénnyel a hálót. A legjobb – ha több ilyen lámpa is beszerelésre került a lakásban – hogy csoportosan is vezérelhetők, ha éppen ahhoz lenne kedvünk.

A funkciókat elnézve nem lehet panasz erre a lámpára, ráadásul az ára is baráti. Nekem ugyan „csak” okos égőim vannak, de azok tudása nagyjából megegyezik ezzel a darabéval, és egyszerűen imádom őket – így ezt is bátran ajánlom. És hogy mennyi az annyi? Nos, most villámakció keretében mindössze 38,99 $ (~11 922 Ft), ráadásul a szállítása ingyenes, cseh raktárból! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf okos mennyezeti lámpa

facebook button final

Ha valamire kuponkódot szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: