Ritkán nézek meg tüzetesebben egy pendriveot, de ezen megakadt a szemem, annyira jól néz ki.

UFD BAR silver 02 042018

Több oldalas bemutatóra ne számítsatok ennél a terméknél, a formáján kívül az ára és a sebessége érdekes még – erről a cikk végén számolok be szokás szerint. De lássuk, mit is tud ez a flash meghajtó, mert a külcsín mellett a belbecs is impozáns. A termék mérete 4 x 1,5 x 1,2 centiméter, amihez 11,5 grammos tömeg társul, így tényleg egy apró eszközről van szó. Színből kettő közül választhatunk, mégpedig a szürke vagy az ezüst változatbból, bár utóbbi esetben inkább a pezsgőszínt mondanám kép alapján. A borítása fémből készült, így a tartóssága miatt nem kell aggódnunk, az egyedi forma pedig nemcsak tetszetős, de a fűzőlyuknak köszönhetően könnyen felfűzhetjük például egy kulcscsomóra is, hogy ne hagyjuk el.

Samsung pend 02

Ez azért nem minden, a külső héj elég nagy védelmet is nyújt, így a termék vízálló, ütésálló, jól bírja a mágneses tereket és a röntgen sugárzást, valamint extrém hőmérsékleti tartományban is működőképes. Minderre 5 év garanciát vállal a gyártó, tehát nem egy rövid távra szóló USB kulcsot kapunk a forintjainkért. A csatatolófelület USB 3.1-es, ami értelemszerűen visszafelé kompatibilis, és az átviteli sebessége 300 MB/s (elméleti maximum), amit a Samsung U disk majdnem teljes mértékben képes is kihasználni (200 MB/s körüli olvasási tempóra képes).

UFD BAR silver 02 042018 2

A Tomtop weboldalán csaphatsz le a szerkezetekre,  a korábban említett színekben – bár a sötét szín nem biztos, hogy megéri a felárat. Tárhelyből választhatunk 32 / 64 / 128 GB-os méretet, ami most az akció keretében 12,69, 18,99, illetve vagy 30,99 dolláros árat jelent (~ 3.600 Ft, 5.400Ft, vagy 8.800 Ft), a szállítás pedig ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkek egyikére:

Samsung U disk Bar Plus – 32 GB

Samsung U disk Bar Plus – 64 GB

Samsung U disk Bar Plus – 128 GB


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: