A Magentás ügyfelek a nyári szezonra kaptak egy kis ajándékot, amit ingyen használhatnak fel.

Telekom 0

Itt a nyár, a jó idő, és beindul a fesztiválszezon is, amit a legnagyobb mobilszolgáltató is megtámogat kissé az ügyfeleinek. Mindegy, hogy feltöltőkártyás (Dominós) ügyfelek vagyunk, vagy előfizetéssel rendelkezünk a cégnél, most három hónapon keresztül +3 gigabájt adatforgalmat kaphatunk ingyen három napra. Vagyis a szolgáltatás aktiválásától kezdve 3 napig használhatjuk fel az adatmennyiséget – a harmadik nap után elvész a fel nem használt keret, és harminc nappal később lehet újra aktiválni az opciót – szintén három napra. Így aki kihasználja a teljes akciót, az augusztus 31-ig (ekkor ér véget a promóció) 9 GB ingyen nethez jut – és még csak fesztivál közelében sem kell lenni.

A szabályzat szerint kizárólag mobilnetes hozzáféréssel már rendelkező egyéni előfizetők vehetnek részt. A felhasználók a Telekom alkalmazásba belépve aktiválhatják az alkalmanként 3 napig elérhető – belföldön és EU roaming helyzetben felhasználható – adategyenleget. És hogyan juthatunk hozzá? Nem nehéz, mondom is.

Elsőnek indítsuk el a Telekom alkalmazást – amennyiben nincs még fent, innen letölthető  – majd a saját előfizetést kiválasztva a menüsor középső + jelére kell kattintani.

Telekom 1

Ezután lejjebb görgetve a „Bekapcsolható adat-szolgáltatások” menüponton belül az „Egyszeri szolgáltatások”-ra kell bökni, ahol megjelenik a „Mobilinternet csomag” opció. Itt már a legfelső „Díjmentes 3 GB fesztivál adatbővítő” opciót kell megjelölnünk, majd alul a Bekapcsolás gombbal jóváhagyni. Ezután már csak meg kell erősíteni a szolgáltatás aktiválását, így megkapjuk a 3 GB-ot 3 napra. Utána 30 nap múlva újra meg kell tenni, ha használni szeretnénk.

Telekom 2

Jó böngészést mindenkinek!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: