A telefont az MWC-n mutatták volna be, annak lefújását követően online lesz a leleplezés.

Mint tudjuk, idén elmarad a Mobile World Congress a koronavírus miatt. Erről itt számoltunk be nektek, és sajnáljuk, hogy idén nem kerül megrendezésre – elvégre ekkor rengeteg terméket mutatnak be. A Realme is gőzerővel készült rá, ez év szökőnapján jelent volna meg az X50 Pro 5G. MWC híján úgy döntöttek, hogy Madridban, online közvetítés útján leplezik le a telefont – amiről elég sok mindent tudunk már. Ráadásul ezek nem kiszivárgott pletykák, vagy beszállítók elejtett mondatai, maga a vállalat csepegteti az infókat, így ezek hitelesnek mondhatók.

Sem a fizikai mérete, sem a tömege nem ismert egyelőre a telefonnak. A képátlójára vonatkozóan sem tudni semmit, de annak egyes részletei már biztosak. Így tudható, hogy a FHD+ felbontásban, pontosan 1080 x 2400 pixellel jeleníti meg a képeket, és a kijelző képfrissítési frekvenciája 90 Hz lesz. Előlapi kamerából egyből kettőt kapunk, ezek egy hosszúkás kameralyukban kapnak helyet a bal oldalon, a felbontása állítólag 32 + 8 megapixel. A hátlapra négy kamera kerül, ezek felbontása 64 + 12 + 8 + 2 megapixel lesz.A meghajtásról a Snapdragon 865 lapkakészlet gondoskodik, amely támogatja a kettős 5G-s hálózatokat is. Memóriából 12 GB-nyi jut a mobilba – ez már az új LPDDR5-ös lesz – míg tárhelyből 256 GB-ot kaphatunk, ez UFS 3.0-ás lesz. Természetesen ezen kívül más kiszerelésben is elérhető lesz a mobil – de ezek méretét egyelőre nem tudni. Operációs rendszer tekintetében Android 10-et telepítenek a mobilra, amelyet a legújabb, Realme 1.0 felhasználói felület tesz egyedivé. Az akkumulátor méretéről sincs információ, azonban igyekezett leszögezni a gyártó (a Xiaomi Mi 10 bemutatója után), hogy ők is 65 W-os gyorstöltővel – SuperDart Charge néven – adják majd az X50 Pro 5G-t.

A kikerült képek alapján a jack csatlakozó erről a modellről is hiányzik – legalábbis alul, az USB Type-C port mellett nincs – csupán a SIM tálca figyelhető meg. Tudom, nem túl sok információ ez a közelgő mobilról, de azért ez is valami. Ha bármilyen friss információt megtudunk róla, frissítjük a cikket.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: