Ismét egy újdonság a gyártótól, és úgy látszik a PC front (is) bejött nekik. Ráadásul előrendelésben egész jó áron szerezhető be.

Elég sok terméket ajánlunk figyelmetekbe a BlitzWolftól, mivel nemcsak kedvező az áruk, de szeretitek is őket. Mi is teszteltünk már pár dolgot a kínálatukból – csak keressetek rá, felsorolni is nehéz lenne mi mindent – és mi sem panaszkodtunk (nagyon). PC fronton, azaz a kiegészítők terén is serényen rukkolnak elő különféle perifériákkal, és ezek egyik közös pontja a gamer vonal. Nem is csoda, hiszen akik sokat játszanak (gamerek) előszeretettel költenek ezekben a nehezebb időkben is a számítógépükre. Egy hangfal pedig elengedhetetlen kelléke egy PC-nek, hiszen hangok nélkül nincs értelme a dolognak. Mindemellett a hangzás javítása érdekében még fényekkel is megspékelték – ez bizonyítottan jobb hangzást ad majd neki, és olyan extra funkciók sem hiányozhatnak, amilyenekkel eddig még nem találkoztam ilyen eszközben.

A szett három részből áll – elvégre 2.1-es, egy mélynyomóból, valamint két szatellit sugárzóból tevődik össze a rendszer, a tömege 2,38 kilogramm. Az utóbbiak mérete 85 x 105 x 150 milliméter, míg a subwoofer, azaz a mélynyomó 145 x 210 x 260 milliméteres, mindegyik műanyag borítással rendelkezik. A stílusjegyek mindegyik komponensen hasonlók, az elejükön V alakú LED világítás kapott helyet, amely kékeslilán fénylik. A subwooferekről nem igazán lehet többet elmondani, maximum még annyit, hogy egy-egy 3”-es hangszóró kapott bennük helyet.

A mélynyomónál azonban már kicsit több mindenről lehet mesélni. A V alakú LED itt is megtalálható az egységes design jegyében, felette a gyártó logója kapott helyet. Az előlap jobb oldalán három tekerőgomb – potméter – kapott helyet, itt tudjuk a hangerőt, a basszust és a magas hangokat szabályozni. A hátoldalon, valamennyire rejtve a szemek elől találhatók a ki- és bemenetek. Itt tudjuk a két szatellit sugárzót hozzákapcsolni, ez furcsa módon USB-vel lett megoldva. Emellett megtaláljuk az RCA bemenetet, és természetesen az áramellátás és a bekapcsológomb is itt érhető el.

Egy „mezei” 2.1-es hangfalszettnél itt már csak annyit említenék meg, hogy egy 4”-es hangszóró és az erősítő kapott benne helyet. De, mint a címben is írtam extrákról, jöjjön mi mindent tud még a hivatalosan BlitzWolf BW-GT2 nevezetű hangszóró! A subwoofer tetején, egy kis panelen találunk egy SD kártyaolvasót és egy USB bemenetet is. Ha ez nem lenne elég, FM rádiót is hallgathatunk vele, de Bluetooth segítségével is csiholhatunk rá zenét. Azaz még számítógép/laptop sem kell a zenehallgatáshoz, hiszen akár mobilról-pendriveról-memóriakártyáról is megtehetjük, de a Petőfi vagy a Bartók dallamai is felcsendülhetnek rajta. A bemenetek alatti gombokkal az equalizer módjait tudjuk váltani, valamint a számok között lépkedni/a rádióadókat megkerestetni.
A rendszer teljesítménye 20 W, míg a frekvenciaátvitel a „szokásos” 20 – 20 000 Hz között található.

A BlitzWolf BW-GT2 2.1-es hangrendszer most előrendelésben akciós a Banggoodon. Ha sietsz, 41,99 $-t (~12 640 Ft) kell jelenleg fizetni érte, de ami jó hír, hogy cseh raktárból hozzák majd, és ingyen. A szállítás február 28-án indul, azaz jövő vasárnap, így nem kell sokat várni a csomagra. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GT2 2.1-es hangfal


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: