A sok egyéb mellett kiemelt Xiaomi termékekre is érdemes lesz vadászni!

tomtop 15

 

Az elmúlt időszakban szinte már minden nagyobb kínai webáruház megünnepelte a születésnapi évfordulóját, legutóbbi például a Geekbuying, melynek akciói még jelenleg is tartanak. A soron a TomTop a következő, mely fennállásának 15. évfordulója elé néz, az ünnepi hangulaton túl ez bizalmunkat is erősíti a cég felé. A webáruház kínálata meglehetősen széles, amennyiben a nyaralásra készülve most nem valamilyen technikai kütyüre van szükség, hanem nyári kellékre, akkor is érdemes átböngészni a kínálatot, de a szülinapos időtartam alatt lényegében minden termékkategóriában találunk majd hatalmas vételeket, illetve súlyos dollárokat lecsippentő kuponkódokat.

Az akciós oldalt szerintem már most érdemes elmenteni a könyvjelzők közé, és a telefonba is érdemes beírni egy emlékeztetőt a startra: TomTop 15th Anniversary Sale

Ha valamely Xiaomi termékre vagytok ráállva, akkor a Spin & Win érdemes pörgetni egyet, minden nap: ITT

spinandwin


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: