A világítótestek új nemzedéke már nemcsak fényt kell hogy adjon, hanem extra funkciókat is tudnia kell. Ez esetben mindkettő pipa.

A BlitzWolf márkát lassan senkinek nem kell bemutatni – főleg annak, aki rendszeresen olvas minket. A lényeg, hogy jó termékeket gyártanak olcsón, amit mi is megtapasztaltunk már több alkalommal. Világítótestek eddig is voltak a kínálatukban, azonban azok asztali lámpák, égők, vagy éjjelilámpák voltak. Most elérkezettnek látták az időt, hogy ebben a kategóriában is szintet lépjenek, így már megvásárolható az állólámpájuk.

A design minimalista – ami széppé teszi – színe fekete, kialakítása egykaros. A talp 22 centiméter átmérőjű, a magassága 180 centiméter, míg a lámpatest 24 centiméter hosszú. Külsejéről nem sok minden mondható el, egy panel található a közepén, amivel vezérelhetjük. Itt lehet ki- és bekapcsolni, állítani a fényerőt, a színhőmérsékletet, a többi opciót távirányítóval vezérelhetjük. Természetesen az előbb felsorolt funkciók is elérhetőek vele, de ezzel akár időzíthetjük is a lámpa lekapcsolását (15-30-60 perc), illetve távolról is vezérelhető. Ezt viszont infrával teszi, így a lámpának és a távirányítónak látnia kell egymást.

A kar – ahogy a címben is szerepel – flexibilis, nagyjából a teljes hossz harmadától szabadon állítható kényünk-kedvünk szerint. Ennek végén találjuk a fényforrást, amely 24 centiméter hosszú, ebben kaptak helyet a LED-ek. A fényerejük 5 lépésben állítható, akárcsak a színhőmérsékletük, utóbbi 3000-6000 K között. Így minden tevékenységhez megtaláljuk az ideális fényviszonyokat, akár hideg fehér, semleges vagy meleg fehér megvilágítást szeretnénk. A LED-ek élettartama 30 000 óra, így gyakori használat mellett (napi 4 óra) is képes évekig fényt biztosítani nekünk.


Specifikáció:

  • Gyártó: BlitzWolf
  • Modell: BW-LT28
  • Típus: állólámpa
  • Magassága: 180 centiméter
  • Anyaga: fém + műanyag
  • Bemenet: AC 100-240 V (50/60 Hz)
  • Maximális teljesítmény: 10 W
  • Fényerő: 600 lm
  • Színhőmérséklet: 3000K ~ 6000K
  • LED élettartama: 30 000 óra

Csomag tartalma:

  • 1 x BW-LT28 állólámpa

A BlitzWolf ezzel a lámpával hozta a kötelezőt, pontosan azt tudja, amit egy ilyen fényforrásnak tudnia kell. Se többet, se kevesebbet. A kényelmi funkciók nagyon hasznosak tudnak lenni, és bár fanyaloghatnánk, hogy miért infrásan lehet irányítani, egyszerű a válasz. Egy „okos” megoldás, ami Wi-Fi-vel vagy Bluetooth-szal menne igencsak megnövelné az árát, és annyit nem biztos, hogy megéri kiadni érte. No, de mennyi is az annyi? A Banggood weboldalon most 56,68 $-ért lehetne megvenni, de van egy titkos olcsósító tényező! Amennyiben megvásárolnád, használd a BGBWFL28 kuponkódot, így máris csak 43,99 $-t (~13 600 Ft) kell fizetned, a szállítás pedig –EU Priority Line – ingyenes!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-LT28 flexibilis állólámpa
Kuponkód: BGBWFL28facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: