Egy újabb eszköz, ami hasznos lehet a most kialakult helyzetben.

Mint minden betegség esetében, a koronavírus kapcsán is akkor járunk a legjobban, ha meg tudjuk előzni, és nem kapjuk el. Ezt persze mondani nagyon könnyű, és a szerencsén is múlik a dolog, de ha mindent megteszünk, ami tőlünk telik, jelentősen javíthatunk az esélyeinken.

Az első és legfontosabb a kézmosás, ezt mindenki hangsúlyozza. Ne érezzük magunkat kényszeresnek attól, ha óránként vagy területváltásonként kezet mosunk, ebben az időszakban ez most normális és szükséges! A kézmosás hatékonyságát akár tovább növelhetjük az olyan automata adagolókkal, mint például ez:

Bár ezt egyelőre „felülről” nem írták elő, baj nem lehet belőle, ha maszkot veszünk el, amikor utcára megyünk, különösen, ha forgalmas, zárt térbe vezet az utunk, mint például egy nagyobb bolt, üzlethelyiség. Mivel a vírus lappangási ideje hosszú, nem tudhatjuk, hogy aki tünetmentes állapotban szembe jön velünk, az fertőz-e, de azt sem, hogy mi fertőzünk-e már másokat – hiszen az is előfordulhat, hogy rajtunk is tünetek nélkül szalad végig a fertőzés.

Szükséges biztonsági óvintézkedés még lakásunk, házunk, munkahelyünk levegőjének tisztán tartása, amit folyamatos szellőztetéssel, esetleg ózonos tisztítással tudunk elérni. Például egy olyan masinával, mint ez: Xiaomi automata szappanhab-adagoló

220V/110V 3.5-7.0g/h Adjustable Home Ozone Generator O3 Air Purifier Deodorizer Sterilizer

Mire jó ez az eszköz? A levegő minőségének javítására, a benne lévő káros anyagok semlegesítésére. Természetesen, ha van lehetőségünk sokat szellőztetni, az is megoldás a dologra, de ha ez ritkábban vagy nem megoldható, akkor egy ilyen gépet hívhatunk segítségül. Az ózongenerátor beállítható kimeneti koncentrációval rendelkezik, ami – 3,5 g/h és 7,0 g/h között paraméterezhető.

Könnyen használható és professzionális levegőtisztítást kínál. Csak be kell helyezni a tisztítandó helységbe, beállítani a tisztítási időt, majd elhagyni a helyiséget. A művelet után 1 órával visszatérhetünk és élvezhetjük a tiszta levegőt, illetve az erőteljes szagtalanítást és penészgátlást is: Gyakorlatilag kiküszöböli a penészt, a cigaretta- és szivarfüstöt, a háziállatok szagát, a festékek kipárolgó anyagait, a tisztítószerek levegőbe jutó részét, a port, a főzési szagokat és a levegőben lévő egyéb irritáló dolgokat. Bármilyen zárt térben eredményesen használható.

MEGJEGYZÉS:

Amikor a légtisztító működésben van, hagyjuk el a helységet a beállított műveleti időtartamra, majd annak lejáratát követően várjunk még 1 órát az ózon sűrűsége miatt! A légzőszervi betegségben szenvedők ne érintkezzenek közvetlenül az ózonnal, és különösen figyeljünk oda terhes nők és gyermekek esetében is.

Specifikáció:

  • AC 180V-240 V 50 Hz EU Plug
  • Szín: Kék
  • Névleges teljesítmény: 100 W
  • Légszállítás: 151-300 m³/h
  • Ózonkibocsátás: 3500 mg-7000 mg/h
  • Alkalmazási terület: ~ 65 m2
  • Méret: 26 cm (Ho.) × 21 cm (Szé.) × 18 cm (Ma.)
  • Időzítő funkció: 2 órás

Csomag tartalma:

  • 1 × ózongenerátor
  • 1 × felhasználói kézikönyv

A O3 Home ózon generátor a Banggood webáruházban szerezhető be, ára 167,09 dollár (~51.790 forint). A megrendelés során az „EU Plug” verziót válasszuk, szállítási módnak pedig az EU Priority Line-t, hogy VÁM-s ÁFA-mentesen érkezzen a csomag!

A vásárláshoz kattints ide:

Adjustable Home Ozone Generator O3 Air Purifier
Deodorizer Sterilizer


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: