Ugyan nem a teljes specifikáció – és ár – került nyilvánosságra, de a „kedvcsináló” azért jól hangzik.

Ulefone armor 7 01

Nálunk is járt már a gyártó egyik korábbi strapatelefonja, az Armor 6E, és a teszt alapján nem volt egy rossz készülék. Remélhetőleg ezzel a lendülettel folytatja a gyártó a termékpaletta frissítését, amire októberben kerülhet sor az Armor 7-tel. Minden részletet ugyan nem kötöttek még a nyilvánosság orrára a cégnél, de a specifikáció alapján – és ismerve az elődök képességeit – korrekt telefont raktak össze. Amit tudunk, az az, hogy az előlapon egy 6,3″-os, 1080 x 2340 pixel felbontású kijelző kap helyet, amit egy csepp alakú notch tör meg, benne pedig egy 16 megapixeles előlapi kamera pihen. A hátlapon a főkamera 48 megapixeles lesz AI funkciókkal megtámogatva, ehhez egy 8 megapixeles zoomegység tartozik majd, 10x-es hibrid zoommal. A harmadik egység rendkívül érdekesnek hangzik, a közlemény szerint ez egy 16 megapixeles éjjellátó kamera lesz. Ezen kívül kapunk még 3,5 mm-es jack csatlakozót, valamint a töltést az USB Type-C csatlakozón keresztül oldhatjuk meg.

Ulefone armor 7 02

A meghajtásról a MediaTek Helio P90 gondoskodik (12 nm, 8 mag, 2×2,2 GHz ARM Cortex-A75 & 6×2 GHz ARM Cortex-A55), ami mellé a PowerVR GM9446 grafikus gyorsító társul. Kétféle memória- és tárhely opció lesz elérhető, a kisebbik 6/128 GB-os, míg a nagyobbik 8/256 GB-os kiszerelésű lesz, és a tárhelyet maximum 512 GB-os memóriakártyával bővíthető. Az akkumulátor tisztességes méretet kapott, kereken 5000mAh kapacitással bír. A szoftverezettséggel sem lesz gond, az uleFone Armor 7 Android 9 rendszert futtatja. A többi részletről nincs pontos információ, az NFC és a Qi töltés kérdéses, viszont a B20 támogatottság biztosra vehető. A mobil IP besorolása szintén képlékeny még, véleményem szerint az IP69 szinte biztosra vehető, de a SIG szabvány is könnyen meglehet.

Amint újabb részletekre derül fény – vagy akár a telefon árára, frissítjük cikkünket.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: