Egyre ritkább alkalom, hogy idehaza fehérbe öltözne a táj, de ha csak virtuálisan is, tehetünk ennek érdekében valamicskét.

Megvallom, lövésem nem volt, miként fordítsam le eme szerkezet nevét, így kreatívoskodtam kicsit. Na mindegy, ezt csak úgy megemlítettem, inkább nézzük, mit is tud valójában!

A szerkezet a falra vetítve szimulálja a hóesést, vagy képes villódzó pontokat vetíteni egész nagy felületre. Ez 15 és 50 m2 között állítható, így akár a fél ház is befedhető vele – ha kültéren használnánk. Ugyanis a szerkezet IP 65-ös besorolású – azonban mindenképpen oda kell figyelni, mivel az áramellátásért felelős részegységek csak IP 44-es besorolást kaptak. Maga a lámpa 136 x 132 x 132 milliméteres, színe fekete. Használhatjuk talppal a földre/asztalra lerakva, de egy hegyes véggel akár a földbe is szúrhatjuk, hogy onnan szórja fényét.

A kábel szerencsére EU dugós, így nem kell átalakítóval vacakolni, a kábel hossza 5 méter. A teljesítménye 5 W, természetesen a fény kibocsátásához LED-et használ. 6 – 8 méter távolságra képes világítani, és mint mondtam, 15 – 50 m2-nyi felületre szórja a mintát. A nagy hideg sem árthat neki, -20 és 30oC között használható, így még a legnagyobb téli mínuszban sem lesz semmi baja.

Kétféle módban képes dolgozni, az egyik a hóesés, míg a másik a villogtatás. Meghatározhatjuk az effektet sebességét, de időzíthetjük is a kikapcsolást, ami történhet 1 – 6 óra közötti késleltetéssel. Persze nagy hidegben vagy sötétben nem feltétlenül szükséges kimenni a lámpához, hogy bekapcsoljon, mivel egy kis távirányítóval is tudjuk vezérelni az összes funkciót.

Leírás
BemenetAC 110 – 240 V
Csatlakozó típusaEU (opcionális)
KimenetDC 5 V, 1 000 mA
Kábel hossza5 méter
IP védelemTest: IP65
Elektromos rész: IP44
Teljesítmény5W
Led világítás4 x 1 W
Működési hőmérséklet-20 – 30oC
Hatótávolság6 – 8 méter
Vetítési tartomány15 – 50 négyzetméter
Termék mérete136 x 132 x 132 milliméter
Csaomag tartalma1 x projektor
1 x kerek talp
1 x tápegység
1 x leszúrható talp
1 x távirányító
1 x használati útmutató

Természetesen beltérben is használható a szerkezet, akár egy kisebb családi összejövetelen, buliban is tudunk egyedi atmoszférát varázsolni. Ezzel együtt leginkább azoknak ajánlom, akik az ünnepek alatt szeretik a házukat kívülről is feldíszíteni. Az ára nem vészes, ez a kis projektor 46,53 $ (~14 110 Ft) ellenében vásárolható meg, a szállítása ingyenes. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Mini hóesés-vetítő projektor

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: