Akár még karácsonyi ajándéknak is beszerezhetjük párunknak (magunknak) ezt a kövekkel ékesített órát, amely ezüst vagy arany színben pompázik.

Okosórákkal tényleg tele van a piac, mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Azonban valami oknál fogva ezek nagy része vagy a férfiaknak lett szánva, vagy sportos kinézetű. Pedig a divatipar – hogy az ékszeriparról ne is beszéljünk – pont őrájuk épít. Korábban már írtam a Kingwear KW10-ről, ami nagyon hasonlít ehhez a darabhoz – és a használók meg vannak/voltak vele elégedve. Ez a LEMFO LW07 egy kicsit feltűnőbb darab – de még mindig nem csicsás, így bármilyen alkalomra tökéletes lehet.

Az óra anyaga rozsdamentes acél, amely ezüst vagy arany színben választható. A tok 41 x 40 milliméteres, a vastagsága 11 milliméter, míg a teljes szerkezet 81 grammot nyom a mérlegen. A kijelző kerek, 1,09”-es átmérővel rendelkezik, a felbontása 240 x 240 pixel. A számlap érintésérzékeny, így ezzel, és a koronával tudjuk az összes funkciót elérni. Az óra hátlapján a megszokott optikai érzékelő és a töltőcsatlakozó párosa figyel. A szerkezet IP67-es védelemmel rendelkezik – azért fürödni/zuhanyozni se merjünk vele, nemhogy úszni.

A LEMFO LW07 működéséért a Realtek RTL8762 SoC gondoskodik – de ez számunkra nagyjából lényegtelen. Az óra ugyanis nem rendelkezik valódi operációs rendszerrel, mindenért a firmware felel. Így nem telepíthetünk rá programokat, be kell érni azzal, amit a mérnökök rávarázsoltak. Ez általában elegendő is. A megfelelő működéshez a telefonnal Bluetooth 5.0-ás kapcsolaton keresztül kommunikál, míg az energiát egy 190 mAh-ás akkumulátorból nyeri. Ezzel – átlagos használat mellett – 5-7 napig képes üzemelni a gyártó szerint. A telefonra a FitCloudPro alkalmazást kell telepíteni, ezzel lehetséges az óra használata. Maga a szerkezet a magyar nyelvet nem ismeri – az angol alapértelmezett – de senki nem fogja hiányolni, hamar kitapasztalható minden funkció így is.

A szoftver mondhatjuk, hogy a szokásos funkciókkal rendelkezik. Így alap, hogy az értesítések megjelennek a csuklónkon, ahogy az alvásmonitorozás, a lépésszámlálás, de a pulzusmérése is adott. Emellett a vérnyomásunk és a vér oxigénszintjének megfigyelése is ezek közé tartozik, ahogy az alábbi sporttevékenyésgek is nyomon követhetők:

  • séta
  • futás
  • túrázás/hegymászsá
  • kerékpározás
  • jóga
  • kosárlabdázás
  • elliptikus tréning

Természetesen a megtett táv, elégetett kalória és a napi lépésszám is megtekinthető az órán vagy a telefonon. Extra funkciónak tekinthetjük  a kamera- illetve a zenelejátszás vezérlését, szerencsére azért a legtöbb ilyen óra már ezeket tudja alapból. Az óra testreszabható, többféle számlap közül lehet választani – kinek melyik tetszik.

Leírás
GyártóLEMFO
TípusLW07
Megnevezésnői okosóra
Méret41 x 40 x 11 milliméter
Tömeg81 gramm
Színezüst/arany (opcionális)
Anyagarozsdamentes acél
Vízállósági szintIP67
KijelzőMérete: 1,09″

Típusa: érintőkijelző

Felbontása: 240 x 240 pixel

Bluetooth5.0
AkkumulátorKapacitása: 190 mAh

Működési idő: 5-7 nap

Óra nyelveangol (alapértelmezett), kínai, német, spanyol, orosz, portugál, francia, japán, olasz, lengyel
AlkalmazásFitCloudPro
Funkciókpulzus- vérnyomás- véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás, emlékeztető, stopper, naptár, tétlenség figyelmeztető, megtett lépések-távolság mérések, elégetett kalória, telefon keresése, zene- kamera vezérlése
Sportmódokséta
futás
túrázás/hegymászsá
kerékpározás
jóga
kosárlabdázás
elliptikus tréning
Csomag mérete127 x 92 x 61 milliméter
Csomag tömege230 gramm
Csomag tartalma1 x LEMFO LW07 okosóra
1 x töltőkébel
1 x felhasználói kézikönyv

Mondhatjuk, hogy a megszokott funkciókat kapjuk meg, ha megvásároljuk a LEMFO LW07 okosórát. Annyi a plusz benne – már ha annak számít – hogy ez kifejezetten nőknek készült. Csinos darab, kövekkel van ékesítve a szíj, így elegánsabb a megjelenése, mint a legtöbb órának. Szerencsére az ára egyáltalán nem vészes, a Tomtop-nál most villámakció keretében 39,99 $-t (~12 120 Ft), a szállítás pedig ingyenes. Ha a vámmentes verziót kérjük – szintén nincs extra költség – akkor még hamarabb kézhez kaphatjuk a csomagot, nem kizárt, hogy karácsony előtt. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

LEMFO LW07 női okosóra

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: